café mystra

A hálószoba

A hálószoba az a helyiség, ahol feltöltjük energiáinkat egy hosszú és küzdelmekkel teli nap végén. Egy menedék, ahol nem csak testünk, de lelkünk is ellazulhat.

A megfelelő pihenés érdekében érdemes a hálószobát a lehető legkényelmesebb módon berendezni. Hangulata legyen megnyugtató. Használjunk inkább visszafogott, mintsem vibráló színeket. A bútorozás legyen szellős, ne zsúfolt. A szobát tegyük lakályossá puha párnákkal, takarókkal, szép szőnyeggel, lágy esésű függönnyel. Csavarjunk meleg fényű izzót az olvasólámpába. Az így kialakított hálószobában minden este könnyebben elcsendesíthetjük elménket a pihentető alvás érdekében.

A hálóban lehetőleg kerüljük az olyan nyugtalanító berendezések használatát, mint például a tévé vagy számítógép, melyek esetleg megzavarhatják álmunkat.

Az ébresztőóra vásárlásakor mindenképpen próbáljuk ki a csörgés hangját, mert nagyon zavaró és bosszantó lehet egy számunkra kellemetlen, irritáló hangra ébredni reggelente.

Egy harmonikusan berendezett, békés hangulatú hálószobában minden éjjel tökéletesen megújíthatjuk életerőnket, hogy felfrissülve, vidáman vághassunk neki az új napnak.

Képek forrása és további inspiráció a blog Pinterest oldalán

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!