café mystra

Derült égből semmi extra

A semleges színű lakásdekorációról elsőre a csupa bézs, barna és fehér, unalmas, biztonságra játszó, már-már személytelen berendezés juthat eszünkbe. De tényleg törvényszerűen ilyennek kell lennie a végeredménynek? Szerintem nem. Sőt.

Ez a stílus egyhangúságával együtt is nyilvánvalóan megnyugtató, kiegyensúlyozott, békességet sugárzó hangulatot visz a helyiségbe. Emiatt ez a színösszeállítás elsősorban a hálószoba berendezésénél kézenfekvő, de igazából a lakás bármely pontján bátran alkalmazható. Viszont hogy mégse legyen túl kiszámítható és unalmas, ezért érdemes néhány trükköt bevetni, amelyekkel feldobhatjuk az összképet.

A különböző textúrák (fonott, kötött, bolyhos, sima, csipkés, kerámia, fém, fa és így tovább anyagok) rétegzésével nagyon változatos felületeket alakíthatunk ki, amelyek nem csak látványra, hanem tapintásra is kellemes érzést nyújtanak. Egy meglepő kontraszttal, váratlan formával, különleges bútordarabbal még egy semleges színűre hangolt szobában is igazán meghökkentő megoldást alakíthatunk ki.

Meg is mutatom mire gondolok, nézzétek csak meg ezeket az enteriőr képeket. Cseppet sem szokványosak, ugye?

Képek köszönettel a Pinterestről

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!