café mystra

Stílus inspiráció: Viselj sortot sikkesen

Nyáridőben sokan szívesen viselnek sortot városi utcákon is, és ez persze abszolút helyénvaló, ha kellően ápolt, formás a lábunk és a rövidnadrágot elég rafináltan kombináljuk az outfitünk többi darabjával.

A sikkes öltözködés írott-íratlan szabályai alapján azt javasolnám, hogy ha a lábunkból sokat megmutatunk, akkor a felsőnk takarjon többet, így biztosíthatjuk a megfelelő egyensúlyt, valamint az összhatás is sokkal kifinomultabb és izgalmasabb, mintha mindent kitennénk kirakatba.

Az öltözék különösen érdekes lesz, ha eltérő stílusú darabokat kombinálunk, például rojtos gatyót elegánsabb blúzzal vagy ékszerrel. Ha pedig a nadrág szabása klasszikus, akkor a felső vagy a kiegészítők lehetnek merészebbek.

Ne feledkezzünk meg a szép lábbeliről sem – egy gyönyörűséges szandál vagy cipő mindig emeli a viseletünk összképét.

Inspirációként olyan képeket válogattam össze, amelyek szerintem kivétel nélkül mind ízlésesen vagány és szexi szereléseket mutatnak be. Plusz a pasiknak is hoztam néhány ötletet. 🙂

Képek köszönettel a Pinterestről

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába. Máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!