café mystra

Ez az a svéd lakás…

… ami helyett a múltkor inkább a norvég otthon képeit posztoltam ki abból a megfontolásból, hogy ne unjátok halálra a csupa svéd lakberendezős bejegyzéseket (igyekszem tekintettel lenni arra, hogy talán nem mindenki annyira hardcore fanatikusa a témának, mint én, de a saját korlátaimat azért én is nehezen lépem át 🙂 ).

Tulajdonképpen nincs is igazán nagy különbség az országok otthonteremtési szokásai között, a skandináv gyűjtőnév tökéletesen lefedi a teljes régióra általában jellemző stílusjegyeket, gondolkodásmódot, hozzáállást és megközelítést. Mint ahogy ezeken a fotókon is látszik, a berendezéskor a legfontosabb szempont a funkcionalitás, amelyet letisztult dizájnnal, természetes anyagokkal és kontrasztos színekkel tesznek teljes egésszé.

Nagyon szeretem ezt a stílust, képtelen vagyok betelni a szebbnél szebb példákkal, mint amilyen éppen ez a lakás is.

Remélem, nektek is bejön. 🙂

Képek köszönettel innen

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!