café mystra

Skandináv otthon pasztellel színesítve

Ebben a gyönyörű svéd otthonban a fehér-fekete-szürke színkombinációt finom pasztellszínekkel dobták fel. Az enteriőr derűs, világos összhatása nagyon kellemes a szemnek és a léleknek is.

Az 58 négyzetméteres alapterület sokkal tágasabbnak tűnik, miután kibontottak egy-két válaszfalat. Az így összenyitott helyiségeket szabadabban és praktikusabban lehetett berendezni, ezáltal a lakás még inkább passzol a mai kor városi életstílusához.

A fényeknek, színeknek, a jó ízléssel összeválogatott stílusos kiegészítőknek (mint a képek, lámpák, gyertyatartók) köszönhetően a hangulat kétségtelenül magával ragadó.

Legjobban a meseszép konyha és a keresetlenül egyszerű, mégis remekül bútorozott előszoba tetszik, de az egész lakás úgy, ahogy van nagyon-nagyon inspirálóan hat rám!

skandinav_pasztell1 skandinav_pasztell2 skandinav_pasztell3 skandinav_pasztell4 skandinav_pasztell5 skandinav_pasztell6 skandinav_pasztell7 skandinav_pasztell8 skandinav_pasztell9 skandinav_pasztell10 skandinav_pasztell11

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!