café mystra

Derűs városi fészek

Indítsuk ezt az új hetet egy vidám hangulatú skandináv otthon képeivel!

A nagyrészt Ikea bútorokkal és egy-két retró elemmel berendezett kétszobás lakás remek adottságait az enteriőr megtervezésekor igazán ügyesen használták ki, így tágasabbnak tűnik a valójában mindössze 52 négyzetméternél.

A fehér-fekete-szürke színkombinációt ezúttal a sárga árnyalataival egészítették ki, amitől napsütéses, derűs összkép született.

Ez egy minden szegletében meghitt, barátságos kis lakás, telis-tele inspiráló részletekkel. Szerintem kimondottan érződik a képeken, mennyire szeretik az itt lakók az otthonukat, mennyire fontos számukra az a nyugodt, védett fészek, ami csak az övék ebben a folyamatosan változó, őrülten pezsgő világban.

skandinav_lakas1 skandinav_lakas2 skandinav_lakas3 skandinav_lakas4 skandinav_lakas5 skandinav_lakas6 skandinav_lakas7 skandinav_lakas8 skandinav_lakas9 skandinav_lakas10 skandinav_lakas11

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!