café mystra

Álomszép skandináv egyszobás

Ennek a linnéstadeni, elképesztően stílusos egyszobás kislakásnak a titka a tudatosan vállalt egyszerűség.

Mind a színek, mind a formák tekintetében nagyon átgondoltan választották meg a berendezés elemeit.

A fehér falak, padló és bútorok sokkal tágasabbnak mutatják a lakást, mint amekkora valójában (50 négyzetméter). Az egyszerű vonalvezetésű bútorok egyike sem uralja a teret, minden szép egységgé simul össze. A változatos anyagok, rétegek, textúrák teszik inkább érdekessé az enteriőrt, ahol a fehér alapot fekete, szürke és egy csepp fáradt rózsaszín egészíti ki.

Érdemes megfigyelni az egybenyitott térben a búrorok elrendezését, a különböző funkciók elosztását. Minden szükségesnek jutott hely, ha nem is túl sok, így biztosítva a minimálisan elvárható kényelmet és praktikumot.

Nagyon bírom ezt a megközelítést, miszerint igyekezzünk kihozni a rendelkezésünkre álló korlátozott lehetőségekből a legjobbat, legtöbbet, de mindezt elegánsan, erőlködés nélkül. Szerintem ez az igazi nagyvonalúság!

skandinav_kislakas1 skandinav_kislakas2 skandinav_kislakas3 skandinav_kislakas4 skandinav_kislakas5 skandinav_kislakas6 skandinav_kislakas7 skandinav_kislakas8 skandinav_kislakas9 skandinav_kislakas10 skandinav_kislakas11

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!