café mystra

Kifinomult nagyvárosi otthonosság

Tartsatok ma velem újra Svédországba, ahol néhány percre beugrunk körülnézni egy kisgyerekes család otthonába.

A háromszobás apartman egy több mint százéves, elegáns belvárosi társasházban található. A kellemes léptékű előszobába lépve jobbra található a két hálószoba, balra pedig a konyha és a nappali alkotta közösségi tér.

Az igényesen felújított helyiségekben a retró jó ízléssel keveredik a mai lakberendezési trendekkel és a gondosan megmentett eredeti építészeti elemekkel.

A bútorok legtöbbje fehér színű, amelyhez egyaránt remekül illenek a korosabb darabok és az itt-ott elhelyezett erőteljesebb színű kiegészítők is. Nagyon szépek a szülői hálóban és a konyhában használt szürke árnyalatú, finom mintájú tapéták, melyek különlegessé és lakályossá teszik az enteriőrt: a hálóban puhán rétegzett textilekkel, a konyhában pedig divatos metró csempékkel kombinálva teremtenek egyedi, barátságos miliőt.

A magam részéről simán tudnék itt lakni, talán egyedül csak a nappali-étkező részt alakítanám át kicsit. 🙂

Ezekkel a varázslatos képekkel kívánok mindenkinek vidám és tartalmas hétvégét!

skandinav_lakas1 skandinav_lakas2 skandinav_lakas3 skandinav_lakas4 skandinav_lakas5 skandinav_lakas6 skandinav_lakas7 skandinav_lakas8 skandinav_lakas9 skandinav_lakas10 skandinav_lakas11 skandinav_lakas12 skandinav_lakas13 skandinav_lakas14 skandinav_lakas15 skandinav_lakas16 skandinav_lakas17 skandinav_lakas18

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!