café mystra

Exkluzív nyaraló egy skandináv szigeten

Egy Stockholm közelében található kis szigeten épült ezt a varázslatos luxusnyaraló.

A skandináv lakberendezés minden jóságát felvonultató, rendkívül igényes berendezés a maga egyszerűségében is gyönyörű. A tágas terek, a rengeteg fény, az egyszerre praktikus és kényelmes bútorzat, az úszómedencét körülölelő hatalmas terasz a kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégek minden igényét kielégíti.

A hangulatos enteriőr kulcsa a tudatosan visszafogott színek és kellemesen összehangolt formák harmóniájában rejlik. Semmi hivalkodás, semmi erőlködés, viszont még a legapróbb részlet is teljesen kifogástalan. Minden a zavartalan ellazulásról és feltöltődésről szól.

El tudnék  képzelni itt egy jó kis családi vakációt! 🙂

skandinav_nyaralo1 skandinav_nyaralo2 skandinav_nyaralo3 skandinav_nyaralo4 skandinav_nyaralo5 skandinav_nyaralo6 skandinav_nyaralo7 skandinav_nyaralo8 skandinav_nyaralo9 skandinav_nyaralo10 skandinav_nyaralo11 skandinav_nyaralo12 skandinav_nyaralo13

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!