café mystra

Kis lakás óriási stílusérzékkel

Ennek a mindössze 34 négyzetméternyi otthonnak a berendezésekor a kihívást nem csupán a méretből adódó korlátok jelentették, hanem az is, hogy tetőtéri lakás lévén sok ferde falsík is határolja, amely tovább szűkíti a tágasnak amúgy sem nevezhető teret. Ahogy mondani szokták: innen szép nyerni…

Elnézegetve ezeket a képeket azt kell mondjam, ennél szebben és praktikusabban aligha lehetett volna megoldani a kérdést. A nappali és a konyha egybenyitásából egy viszonylag kellemes méretű helyiség keletkezett, melyet elsősorban a fehér különböző árnyalataival rendeztek be. Ettől optikailag nagyobbnak tűnik a szoba, nem kelt zsúfolt érzetet.

A konyha-étkező részt a térbe állított kényelmes kanapé választja el a nappali területétől, így tagoltabb lett az összhatás, amely tovább növeli a tágasság illúzióját.

A konyha ügyes beépítésével sikerült a lehető legjobban kihasználni a rendelkezésre álló teret.

A belső sarokban megbújó hálófülke egy védett kis kuckó lett, amely egyszerre meghitt és lakályos. A ferde fal zavaró hatását egy méretre készült baldahinnal enyhítették.

Kedvencem a kicsi, keskeny előszoba egyszerű, ugyanakkor ötletes és látványos kialakítása.

Szinte hihetetlen, hogy alaposan átgondolt berendezéssel és biztos stílusérzékkel mit ki nem lehet hozni egy rendkívül előnytelen adottságú ingatlanból is… Nagyon inspiráló!

small_space1 small_space2 small_space3 small_space4 small_space5 small_space6 small_space7 small_space8 small_space9 small_space10

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!