café mystra

Látványos svéd kislakás

Ez a svéd kislakás remek példa arra, hogy nem feltétlenül az ingatlan alapterületének nagyságán múlik a stílusos, rendezett, nyugodt életkörülmények megteremtése.

A zsúfoltság elkerülése érdekében a két szerény méretű szobába csak a legszükségesebb dolgok kerülhettek. A nappaliban a kanapé, dohányzóasztal, lerakó polc és egy kisszekrény kapott helyet néhány tárolókosár társaságában. A hálószoba egyik végébe éppen csak befért az ágy, másik végébe pedig egy minden cuccot elnyelő szekrény és egy dolgozósarok.

Nagyon szerencsés, hogy az étkezőnek is tudtak külön helyet szorítani, hiszen a tenyérnyi konyhában nehéz lett volna megoldani a kényelmes étkezést.

Az ügyes, átgondolt berendezkedés már magában is fél siker egy jól élhető kislakás kialakításakor, itt viszont látszik, hogy a stílus megteremtésére is tudatosan odafigyeltek.

A megnyugtató színpaletta kellemes a szemnek, a formás bútorok pedig barátságossá és hívogatóvá teszik az enteriőrt. Emellett az olyan látványos kiegészítők varázsolják igazán trendivé, ugyanakkor egyedivé is az összképet, mint a tükrökből összeállított kompozíció az étkezőben, a mutatós csillár a nappaliban, a romantikus baldahin a hálóban vagy akár a konyha geometrikus dekorja.

Nem is igazán tudnék kiemelni egy-egy helyiséget, hiszen minden szobában van valami megkapó, különleges részlet, de ha muszáj lenne választanom egy kedvencet, akkor a szuper csini dolgozósarok lenne az. Nagyon szeretnék én is egy ilyen inspiráló kis zugot magamnak! 🙂

tiny_swedish_home_1 tiny_swedish_home_2 tiny_swedish_home_3 tiny_swedish_home_4 tiny_swedish_home_5 tiny_swedish_home_6 tiny_swedish_home_7 tiny_swedish_home_8 tiny_swedish_home_9 tiny_swedish_home_10

Forrás köszönettel

 

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, hogy megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. Ne felejtsd bejelölni a követés funkciót! 🙂

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is érdekes bejegyzésekkel, újabb inspirációkkal várlak vissza!

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!