café mystra

Egy lélekkel teli otthon

Egy meleg hangulatú, különleges kincsekkel teli spanyol otthonba látogatunk el ma.

Maguk mögött hagyva a nagyvárosi életet, Jeannette és Andrés vidéken teremtett mesés otthont magának.

A berendezés alapja a szokásos nagyon egyszerű kombináció: tölgyfa deszkapadló és fehér falak. Ez azért remek kiindulási pont, mert időtálló, semleges, és a dekoráció során szinte bármi lehet belőle. Nos, ez esetben modern és country stílusú tárgyakkal társították, és a végeredmény egy igazán barátságos, szívmelengető belső tér lett.

Az egyszerű vonalvezetésű berendezés és ikonikus dizájner bútorok mellett a látvány meghatározó eleme az évek során összegyűjtött, válogatott dísztárgyak sokasága. A képek, szobrok, kerámiák különleges atmoszférát teremtenek. A nyitott polcokon csodásan érvényesülnek a gyűjtemény darabjai. Figyeljük meg a köríves formák és egyenes vonalak egyedi kontrasztját is! A tágas, világos terekben a számos kiegészítő mégsem kelti a rendetlenség vagy nyomasztó zsúfoltság érzetét, mert jó érzékkel figyeltek a mértékre, léptékre és a visszafogott színsémára.

A derűs, levegős, megnyugtatóan otthonos enteriőrben jól érzékelhető a kreatív energia és a nyitott gondolkodás varázslatos hatása.

modern country 1

modern country 2

modern country 3

modern country 4

modern country 5

modern country 6

modern country 7

modern country 8

modern country 9

modern country 10

modern country 11

modern country 12

Forrás köszönettel

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!