café mystra

A lakás, ahova azonnal beköltöznék

De tényleg. Ez a göteborgi otthon annyira az én ízlésemnek tetszően lett berendezve, hogy szinte alig változtatnék rajta valamit. Egyáltalán nem vagyok elégedetlen a saját otthonunkkal, de mikor ilyen lakásokról találok képeket, mint amilyen ez is, szeretek eljátszani a gondolattal, vajon milyen lehet ott élni.

Ebben az apartmanban szerintem nagyon felszabadító, inspiráló és megnyugtató lehet lakni. A letisztult elegancia, az ízléses kontrasztok, az egyedi megoldások üdítően és lelkesítően hatnak rám.

A fekete-fehér színvilágot az olyan finoman adagolt élénkebb árnyalatok teszik érdekessé, mint az étkezőben a feltűnő poszter, a nappaliban a perzsaszőnyeg vagy éppen a kék pamlag. Ugyanakkor a hálószobában a csendes színsémát az ablak körüli kibontott téglafal töri csak meg.

Nagyon tetszik a tágas, világos konyha a gránit munkalappal és a metrócsempékkel. Az étkezőasztal is telitalálat, szuper stílusos ellentétet alkot a környezetével. Kiemelném még az étkezőből nyíló erkélyt, amely sajátos formájának köszönhetően helyet biztosít egy sütögető résznek és a pihenősaroknak is.

Inspiráló hatással vannak rám az olyan részletek, mint a gyönyörű kályhák, a trendi világítótestek, a szebbnél szebb gyertyatartók, vázák és a meleg, puha textilek.

Elképzelem, amint egyszerűen csak lerúgom a cipőmet és lehuppanok a kanapéra – éppen, mint aki hazaérkezett.

elegant scandi home 1

elegant scandi home 2

 

elegant scandi home 3

elegant scandi home 4

elegant scandi home 5

elegant scandi home 6

elegant scandi home 7

elegant scandi home 8

elegant scandi home 9

elegant scandi home 10

elegant scandi home 11

elegant scandi home 12

elegant scandi home 13

elegant scandi home 14

elegant scandi home 15

Képek innen, köszönettel

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!