café mystra

Tökéletes skandináv családi fészek

Nem árulok el vele nagy titkot, hogy nagyon kedvelem a skandináv lakberendezési stílust, azon belül pedig különösképpen a fehér-fekete-szürke-világos fa színkombinációt. Így nem meglepő, hogy amikor megláttam ezeket a képeket, elragadtatásom határtalan volt.

Ez a monokróm családi otthon összhatásában számomra maga a tökély!

De most komolyan: nézzétek, milyen harmonikus, nyugodt, kiegyensúlyozott ez az enteriőr! A letisztult alapdarabokhoz (szőnyeg, kanapé, konyhabútor) mértani pontossággal adagolták a kiegészítőket (lámpák, képek, növények, egyéb dísztárgyak), amellyel személyes, egyedi és nagyon ízléses lett a végeredmény.

A szigorú egységben tartott színpalettát itt-ott megtöri egy-egy hangsúlyos vagy éppen kevésbé határozott élénkség, melytől játékosabb, karakteresebb lett a tér.

Vegyük észre azokat a részleteket, amelyektől valódi otthon lesz egy alapvetően áruházi bútorokra alapozott lakótér: a falimatricát, a függönyöket, a különleges világítótesteket, a dizájner étkezőszékeket, a konyha és az étkező stílusos egybeolvasztását, az előszoba praktikus kihasználását, és még sorolhatnám. Egy kis Ikea, egy kis dizájn és rengeteg finom ötlet, amely nem harsogó, mégis emlékezetes.

Nekem egyszerűen minden, de tényleg MINDEN tetszik ebben a lakásban, úgy, ahogy van. Laknék itt! 🙂

scandi urban home 1

scandi urban home 2

scandi urban home 3

scandi urban home 4

scandi urban home 5

scandi urban home 6

scandi urban home 7

scandi urban home 8

scandi urban home 9

scandi urban home 10

scandi urban home 11

scandi urban home 12

scandi urban home 13

Képek köszönettel innen

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!