café mystra

Minimalista göteborgi apartman

A minimalista lakberendezés (és életvitel) számomra a szükséges és elégséges esztétikáját jelenti a mértéktelen felhalmozással szemben, illetve a kevesebb több elvének gyakorlati megvalósítását.

Nagyon belelendültem ebbe a minimalista lakberendezési vonalba. Talán a felgyorsult életritmus, a szakadatlanul ránk zúduló információtömeg, a megállást nem tűrő munkaütem, a város nyüzsgése miatt, vagy talán csak mert ez illeszkedik jobban a természetemhez, de egyre inkább törekszem lakókörnyezetünket a letisztultság, rendezettség, egyszerűség jegyében szépítgetni.

Mindig örömmel tölt el, ha olyan inspiráló otthonokra bukkanok, melyek berendezését hasonló megközelítéssel alakították ki. Mint például ez a göteborgi minimalista lakás, ahol a fehér-fekete-szürke alap színsémát üdítő vízzölddel dobták fel. Remek ötleteket lehet meríteni mind a bútorok elrendezéséből, mind pedig a kiegészítők ügyes felhasználásából!

minimalist scandi home 2

minimalist scandi home 1

minimalist scandi home 3

minimalist scandi home 4

minimalist scandi home 5

minimalist scandi home 7

minimalist scandi home 8

minimalist scandi home 9

minimalist scandi home 10

Képek köszönettel innen

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szilvia says:

    Gyonyoru. En csak egy dolgot nem ertek sose ebben a stilusban. Hova a fenebe teszik a konyveiket?? 😮


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!