café mystra

Csak mert szép…

Ez a fehérre hangolt göteborgi otthon a maga egyszerűségével igazából semmi különös, mégis van benne valami megkapó szépség, amely megragadta a figyelmemet.

Az utóbbi hetekben nemigen volt időm inspiráló otthonok képei után kutakodni. Ahogy mondani szoktam: a munka már a blogolás rovására megy… 🙂 Persze nem panaszkodom, hiszen nagyon szeretem a munkám, és ezért végtelenül hálás is vagyok. De az a helyzet, hogy az utóbbi hetekben meglehetősen összesűrűsödtek a tennivalók, és most is csak így késő este jutott időm egy kis blogolásra. Pontosabban inkább arra, hogy megpróbáljak valahogy néhány értelmes mondatot összehozni…

Szóval íme egy kétszobás, roppant stílusos skandináv lakás, melynek berendezését a kedvenc fehér-szürke-világos fa kombinációm határozza meg. Finom, választékos, mégis elérhető.

Legjobban a mutatós, jól kihasznált konyha és előszoba tetszik nekem, de igazából az egész otthon nagyon bejön a maga egyszerű, hétköznapi eleganciájával.

scandinavian apartment 1

scandinavian apartment 2

scandinavian apartment 3

scandinavian apartment 4

scandinavian apartment 5

scandinavian apartment 6

scandinavian apartment 7

Képek köszönettel innen

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!