café mystra

A H&M Home dizájnvezérének otthona

Ma Evelina Kravaev Söderberg stockholmi otthonába invitállak, mely a modern skandináv lakáskultúra egyik igazi gyöngyszeme.

Az ikonikus dizájner darabok szépen harmonizálnak a vintage bútorokkal és a H&M Home kínálatából származó tárgyakkal. A visszafogott, barnás-szürkés színvilág meleg, nyugodt hangulattal tölti meg a tereket és harmóniába foglalja a különböző stílusú dekorelemeket.

Evelina nemigen változtatott a lakás berendezésén az elmúlt években:

– Ez az összkép hosszú évek munkájának eredménye. Kizárólag olyan darabokkal akartam körülvenni magam, amelyeket igazán szeretek, és ezek összegyűjtése bizony sok időt vett igénybe – mondja.

A kiegészítők persze időről időre frissülnek az évszakok változásával, és éppen ezektől lesz mindig aktuális, megunhatatlan az enteriőr.

Az erőteljes, időtálló alapok gondos összeválogatásával a lakás az elmúlt 17 évben folyamatosan alakult ilyen varázslatos, szemet gyönyörködtető, kivételes műremekké.

scandinavian designer home 1

scandinavian designer home 2

scandinavian designer home 3

scandinavian designer home 4

scandinavian designer home 5

scandinavian designer home 6

scandinavian designer home 7

scandinavian designer home 8

Forrás köszönettel

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!