café mystra

Skandináv ősz

Egy elegáns, otthonos skandináv lakásban nézünk ma körül, ahol az ősz színei, kényelmes bútorok és puha textilek várnak.

A múltkori, őszi hangulatú lakásról szóló bejegyzést nagyon kedveltétek, ezért arra gondoltam, talán örülnétek még egy hasonló témájú posztnak. 🙂

A berendezés fehér, fekete és világos fa alapja remekül passzol a mai skandináv trendhez, de a meghitt otthonosság megteremtése érdekében azért szükség van némi személyes, sajátos stílusú kiegészítésre is. Ehhez elég csupán olyan egyszerű dolgokat bevetni, mint a takarók, párnák, gyertyatartók. A rétegzett textúrák, meleg árnyalatok és lágy esésű anyagok úgy igazítják a fekete-fehér alapokat az őszi szezonhoz, hogy szinte kedvet érzünk bekuckózni valamelyik szobába.

Nekem nagyon tetszik, hogy ebben a lakásban maradéktalanul megvalósul a kevesebb több elve, illetve hogy mindez a kedvenc évszakom hangulatával is teljes összhangban van. Szerintem tökéletes!

scandinavian home 1

scandinavian home 2

scandinavian home 3

scandinavian home 4

scandinavian home 5

scandinavian home 6

scandinavian home 7

scandinavian home 8

scandinavian home 9

scandinavian home 10

scandinavian home 11

scandinavian home 12

Forrás köszönettel

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz, ahol plusz tartalmakat találsz és értesítést kapsz a friss posztokról is. 🙂

♡♡♡

 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!