café mystra

Karácsony Hertfordshire-ben

Rebecca karácsonyhoz díszített vidéki otthonába látogatunk el ma. A régi ház felújítása során mindenekelőtt fehér színt használtak, hogy a belső tereket tágasabbá, világosabbá tegyék. A tölgyfa bútorok patinája otthonossá és meghitté varázsolják a berendezést. Ehhez a modern vidéki stílushoz remekül passzol a piros-fehér karácsonyi dekor. A kedves, rusztikus minták és a hagyományos díszek tökéletesen illenek… Tovább »

Ultramodern sikk egy Surrey-i otthonban

Az 1920-ban épült tekintélyes méretű ház felújítása során a mai modern életvitel került fókuszba, így a tágas földszinten a közösségi terek kaptak helyet: a nappali, konyha-étkező, játékszoba és dolgozószoba, valamint egy mosdó, háztartási helyiség és két tároló. Az emeleten alakították ki a privát szférát: öt hálószobát, két fürdőt és egy gardróbot, a tetőtérben pedig plusz… Tovább »

Eközben Devonban…

Utazzunk a képzelet szárnyán Anglia dél-nyugati csücskébe egy különleges, minimalista stílusú tengerparti házba! A berendezés minden eleme a csodálatos panoráma köré épül és a zavartalan kilátást szolgálja. A nyitott tereket megtöltő tompa színek, letisztult formák egymás szépségét erősítik. Az esztétikailag kevésbé vonzó, ám mindenképp szükséges dolgokat, mint például a konnektorok, ötletesen szem elől rejtették, így… Tovább »

Varázslatosan trendi karácsony

Egy nagyon mai, stílusos és karakteres otthon képeit hoztam az idei karácsony előtti utolsó péntekre. Az enteriőr és az ünnepi dekor érdekesen illeszkedik egymáshoz. Mély színek, különleges anyagok, merész párosítások jellemzik mind a berendezést, mind pedig a karácsonyi díszeket. Kicsit retró, kicsit skandináv, kicsit csillogó, kicsit eklektikus, de kétségkívül nagyon látványos, hangulatos és egyedi. Ezekkel az… Tovább »

Karácsony Kentben

Ma Allie Williams sminkmester otthonába látogatunk el Angliába. A ház éppen Kent és Sussex határán épült és egykor kocsiszínként funkcionált. Azóta persze alapos átalakításon és felújításon esett keresztül, ma már szinte felismerhetetlen az épület egykori rendeltetése. A berendezés klasszikusan elegáns, visszafogott fehér, krém és pasztell színekkel. Ehhez a miliőhöz csodálatosan illik a hagyományos karácsonyi dekor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!