café mystra

Visszatekintés: a legolvasottabb bejegyzések 2014-ben

Ez az év számomra eszeveszett gyorsasággal telt el. Voltak benne nagyon-nagyon boldog pillanatok, emlékezetes események és sokkolóan váratlan, dermesztő meglepetések is. De talán ezzel mindenki hasonlóan érez – az élet változatos és sokszínű, és éppen ez az, amitől igazán megbecsüljük. Ilyenkor év végén érdemes kicsit elcsendesedni és visszatekinteni, mi minden történt velünk, milyen sorsfordító eseményekkel kellett… Tovább »

Minimalizmus

Óh, erre az idézetre az imént bukkantam rá és most muszáj meg is osztanom. Annyira, de annyira megérintett, mert tökéletesen és pontosan fogalmazza meg azt az ideát, amely felé lépésről lépésre haladok, amelyet kíváncsian keresek az élet kulisszái között (és amely folyamat egyébként jól nyomon is követhető itt a blogomon 🙂 ). Számomra valóban szívdobogtató öröm… Tovább »

Pénteki inspiráció

A mai napra hangulatos fotóválogatást hoztam egyfajta lifestyle inspirációként. Az ehhez hasonló gyönyörű fényképek nagy hatást gyakorolnak az ízlésem alakulására. A kifinomult szépség, egyszerűség segít meglátni a dolgok lényegét, legyen szó az otthon berendezéséről, öltözködésről, egy mozdulatról vagy akár a természet csodáiról. Ezekkel a szemet gyönyörködtető felvételekkel kívánok mindenkinek szárnyaló szívet és tartalmas hosszú hétvégét! 🙂… Tovább »

Reggeli hangulat

A nyugodt, kellemes ütemben áramló reggeli hangulat nekem nagyon fontos, hogy jól induljon a napom. Inkább kicsit korábban felkelek, hogy legyen elég időm kényelmesen készülődni, mint hogy kapkodva stresszeljek. Szeretem, amikor még csak ébredezik a város, minden csendes, és a felkelő nap lágy sugaraival beköszön a konyhaablakon, miközben készül a finom, illatos kávé. Ez az… Tovább »

Szép képek mára

Egy újabb adag fénykép gyűlt össze a gépemem, melyeket véletlenszerűen találtam netezgetés közben és megragadták a képzeletemet. Igazából nem nagyon van kedvem bekategorizálni őket egy tematikus posztba, viszont annyira szépek, hogy kár lenne veszni hagyni őket. Szóval íme néhány csodás fénykép lenyűgöző enteriőrökről, külön elismeréssel a fotósok igényes és nívós munkájáért. Képek köszönettel a Pinterestről… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!