café mystra

Dekorációs tippek a dohányzóasztalra

A nappali a lakásunk középpontja, a dohányzóasztal pedig a nappali fókuszpontja, ezért érdemes egy kis figyelmet fordítani időnként a dekoráció felfrissítésére, hogy valóban stílusos és mutatós összképet kapjunk. A dohányzóasztal általában tele van mindenféle hasznossággal, mint a távirányítók, magazinok, poháralátétek és még ki tudja mi mindennel. Ezek a cuccok egy idő után irgalmatlan rendetlenségbe képesek… Tovább »

Lakásdekor ötletek őszre

Egy új évszak kezdete mindig jó indok arra, hogy kicsit felfrissítsem a lakás dekorációját. Ilyenkor ősszel előkerülnek a gyertyatartók, melegebb hatású textilek, de olykor néhány termést is felhasználok például az étkezőasztal díszítésére. Már sokszor említettem, hogy én – többek között – azért szeretem a berendezés fehér-szürke-világos fa alapkombinációját, mert ezt könnyen, gyorsan és viszonylag olcsón… Tovább »

Midsummer

Nyárközép, napforduló, Szentivánéj… Az év leghosszabb napját, legrövidebb éjszakáját egyfajta mágikus hangulat járja át. A ráhangolódás könnyen megtörténhet egy kis alkalomhoz illő dekoráció segítségével. A napforduló ünnepén nincs szükség hivalkodó ötletekre, komplikált megoldásokra vagy túlgondolt dekorra. Inkább érdemes a természetközeliségre, keresetlen egyszerűségre törekedni. Vadvirágok, gyertyák, fényfüzérek, finom ételek és italok – éppen elegendő a varázslatos atmoszféra… Tovább »

Dekorötletek tiniszoba berendezéséhez

A gyerekszoba egy olyan helyisége a lakásnak, amely időről időre karakteresen változhat, ahogy kis lakója fejlődik. Az évek során a babaszoba álomszerű dekorját a kisgyerekek kedvenc színei, játékai, könyvei váltják fel. Átlépve a tinédzserkorba pedig újabb jelentős fordulóponthoz érkezünk, melyet ideális esetben a szoba átalakítása is tükröz. A tinédzserek számára fontos, hogy szobájuk kifejezze egyéniségüket, alkalmazkodjon… Tovább »

Szépen terített asztal

Nagyon szeretem a szépen megterített asztal élményét. Ünnepeken, jeles alkalmakkor mindenki igyekszik odafigyelni a terítésre, sok családban külön ünnepi étkészletet is őriznek ezekhez a felejthetetlen eseményekhez. Azonban a hétköznapokon is  jobban esik az étel, ha szépen, ízlésesen tálaljuk. A stílusos teríték különlegessé teszi még a legegyszerűbb ételt is. Akár öltözködésről, akár lakásdekorációról vagy dizájnról van… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!