café mystra

Fazonigazítás a tiniszobában

Elég régen írtam már bejegyzést gyerekszoba témában, de az iskolakezdéshez közeledve úgy érzem, némi inspiráció jól jöhet a kamaszok szobájának fazonigazításához. Ezért összeválogattam néhány ihletadó képet ötletes enteriőrökről, és bár közülük több is meglehetősen szét van stylingolva, mégis bennehagytam a gyűjteményben, mert meggyőződésem, hogy ettől függetlenül mindegyik fotó igazán gondolatébresztő. Képek köszönettel innen és innen További… Tovább »

Limonádé

Bár ezt a mostani időjárás egyelőre nem igazolja, én mégis töretlenül hiszek benne, hogy tényleg közeledik a nyár! Ahogy jönnek a melegebb napok, úgy egyre fontosabbá válik a megfelelő folyadékpótlás. Ez történhet például házilag készített limonádéval, amely nem csak finom és egészséges, hanem azt is pontosan tudjuk, hogy mit tartalmaz. 🙂 A citromos alaphoz tetszés… Tovább »

A gyerekszoba

A gyerekszoba kialakítása nagyon jelentős hatást gyakorol a kicsi érzelmi, értelmi, fizikai és ízlésbeli fejlődésére is. A gyerekek gyorsan fejlődnek, ezzel együtt gyakran változik érdeklődési körük, kedvenc színeik és játékaik. Ezért szobájukat érdemes úgy berendezni, hogy az rugalmasan alkalmazkodjon a folyamatosan változó igényekhez. Fontos, hogy a szoba hangulata legyen derűs és adjon biztonságérzetet a gyermek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!