café mystra

Egy kis lakás és nagy szavak

Kedvesek! Bár jó ideje nem írtam új posztot, és a blog Facebook oldalán sincsenek frissítések hetek óta, mégsem szeretném ezt az évet ilyen kurtán-furcsán búcsúztatni. Ezért hoztam még mára pár képet egy igazán szép lakásról, amellyel méltóképp lezárhatom a 2015-ös esztendőt itt a blogon. Az elmúlt években rengeteg bejegyzést tettem közzé, és úgy vélem, mindent elmondtam,… Tovább »

Élhetően elegáns belvárosi lakás

Ha a belvárosban vennék régi, nagypolgári lakást, akkor a felújítás során ezt a göteborgi otthont szívesen tekinteném inspiráló sorvezetőnek. Egyszerre friss és visszafogott, trendi és mértéktartó, elegáns és kényelmes. Leginkább az fogott meg ebben az enteriőrben, ahogyan az építészeti adottságokat igyekeztek kihasználni és hangsúlyozni. A kellemesen tágas nappali-konyha-étkező rész több helyiség egybenyitásából születhetett. Az így létrejött… Tovább »

Skandináv ősz

Egy elegáns, otthonos skandináv lakásban nézünk ma körül, ahol az ősz színei, kényelmes bútorok és puha textilek várnak. A múltkori, őszi hangulatú lakásról szóló bejegyzést nagyon kedveltétek, ezért arra gondoltam, talán örülnétek még egy hasonló témájú posztnak. 🙂 A berendezés fehér, fekete és világos fa alapja remekül passzol a mai skandináv trendhez, de a meghitt otthonosság… Tovább »

Őszi hangulat egy városi lakásban

Az ősz hangulata költözött be ebbe a csinos skandináv lakásba. A barna, bézs és rezes árnyalatok, puha anyagok, változatos textúrák, ízléses kiegészítők melegséggel és barátságos légkörrel töltik meg a szobákat. Ez a harmonikus színvilág tiszta, szellős érzetet áraszt, ugyanakkor meghitt biztonságot is nyújt a lassan egyre zordabbá váló időjárás viszontagságaival szemben. Túlzásoktól mentes, szép és… Tovább »

Egy igazán sikkes kislakás

Lehet, hogy alapterületre kicsi ez a lakás, de a berendezése annál látványosabb és stílusosabb! Bárhova is nézünk ebben a mindössze 35 négyzetméteres, egyszobás skandináv lakásban, biztosan megakad a tekintetünk valami érdekes, szép tárgyon. Az ikonikus Chesterfield kanapétól kezdve az Eames széken át a Tom Dixon lámpáig számtalan dizájnelemet találunk, melyek remekül érvényesülnek a hófehér háttér… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!