café mystra

A blogról

A Café Mystra a személyes hobbi blogom, melyben kedvteléseimmel kapcsolatos írásaim jelennek meg: lakáskultúra, dizájn, tartalmas életstílus, utazás, öltözködés, könyvek…

Életünk egy folyamatos tanulási folyamat: önmagunk és a világ megismerése, megértése.

Meggyőződésem, hogy tudatosabb életvitellel (amelybe nálam az anyagi és lelki értékek egyaránt beletartoznak) a világhoz való viszonyunk is változik. Pozitívabb és konstruktívabb gondolkodásmóddal jelentősen javíthatunk életünk minőségén. Annak a minőségi életnek a megvalósítása, amelyet megálmodtunk magunknak, nem csak anyagi tényezőkön múlik, hanem sokkal inkább saját gondolkodásmódunk, szemléletünk, éberségünk, viszonyaink, választásaink, kapcsolataink milyenségén is.

Blogomon az életmód címke alatt a lehető legteljesebb élet megélésére ösztönző írások találhatók, az én mindenkori megértésem szerint.

A minket körülvevő közvetlen környezetünk hatással van a tudatunkra és a lelkünkre, de fordítva is igaz, a környezetünk bizonyos értelemben a bensőnk külső kivetülése.

Hiszek benne, hogy a funkcionális dizájn képes szebbé és értékesebbé tenni a mindennapjainkat. Ennek bemutatására válogatok témákat a különböző stílusok, irányzatok közül, melyek számomra inspirációt jelentenek.

A lakberendezési stílusok közül elsősorban az angol és skandináv vonulat áll közel hozzám, így ezekből szerepel a legtöbb a bejegyzéseim között. A valódi, élő és élhető otthonokat bemutató posztokat az enteriőr címke alatt rendezem. (A hozzám hasonlóan “elvetemülteknek” az angol lakásokat english rose, a skandinávokat pedig hegyi csaj címke alatt külön is szerepeltetem.) A dekorációs ötleteket, lakáscsinosítással kapcsolatos tippeket a dekor címke alatt gyűjtöm.

A macikávé címke alatt gyerekekkel kapcsolatos írásaimat gyűjtöm. Ez egyaránt magába foglalja a gyerekszoba berendezés, gyereknevelés, és a családi élettel kapcsolatos életmód jellegű bejegyzéseket is.

A “gardrób” tele van olyan inspiráló divatötletekkel, öltözékekkel, amelyeket azzal a céllal válogattam, hogy segítségünkre legyenek saját egyéni stílusunk kialakításában.

Nagy tisztelettel adózom a stylist-oknak és fotósoknak, akik nagyszerű munkájukkal napról napra szemet-lelket gyönyörködtető felvételekkel ajándékoznak meg minket.

Minden kép és cikk forrását egyértelműen jelölöm a posztban, ha az nem általam készített felvétel illetve nem saját agyszüleményem. Kérlek, ha átvennél tőlem bármilyen írást, tegyél te is így a cikkre ide mutató linkkel.

Köszönöm, hogy betértél néhány percre a Café Mystrába, máskor is szeretettel várlak vissza sok érdekes témával. Kellemes böngészést kívánok!

Moni

cafemystra@gmail.com

Kép a Pinterestről

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!